Polityka prywatności

Dane zbierane podczas rejestracji

Aby mieć możliwość dokonywania zakupów oraz korzystania z niektórych funkcji oraz materiałów dostępnych wyłącznie dla zarejestrowanych użytkowników, niezbędna jest rejestracja. Podczas rejestracji zapytamy Cię o imię, nazwisko, adres do wysyłki, adres e-mail oraz telefon kontaktowy. W przypadku chęci otrzymania faktury VAT za zakupione towary, niezbędne jest również podanie numeru NIP. Dane te nie będą przekazywane osobom trzecim i wykorzystywane będą wyłącznie przez właściciela serwisu w celu komunikacji z zarejestrowanym użytkownikiem, realizacji zamówienia oraz wystawienia dokumentu sprzedażowego.

Dane zbierane automatycznie

Podczas wizyty na stronie www.zamszowykuferek.pl, automatycznie zbierane są dane dotyczące wizyty, np. adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.. Dane te otrzymujemy z usługi Google Analytics i służą wyłącznie w celu analizy ruchu na stronie internetowej.

Newsletter

W przypadku dopisania się do Newsletter’a lub akceptując regulamin wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, np. rejestrując się w sklepie jako Klient, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci naszego Newslettera. Jeśli nie chcesz otrzymywać naszego Newsletter’a wystarczy kliknąć stosowny link na końcu wiadomości otrzymywanej jako Newsletter i dokończyć proces wypisania się z listy mailingowej lub skorzystaj z formularza kontaktowego i poinformuj nas o chęci wypisania z Newsletter’a.

Inne wykorzystanie danych osobowych

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoraru zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Państwa dane organom wymiaru sprawiedliwości.

Zmiana danych osobowych

Po zalogowaniu się w sklepie w Panelu Klienta znajduje się link do zarządzania kontem, gdzie możesz wprowadzić zmiany lub usunąć niektóre dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do realizacji zamówień oraz wystawiania dokumentów sprzedażowych.

Usunięcie konta

Administrator sklepu zastrzega sobie prawo do usunięcia z serwisu kont użytkowników łamiących regulamin sklepu jak również konta założone na podstawie błędnego adresu e-mail.

Użytkownik nie ma możliwości samodzielnego usunięcia konta z serwisu. Usunięcie takiego konta możliwe jest wyłącznie po otrzymaniu przez administratora stosownej prośby w formie e-mailowej. E-mail z prośbą o usunięcie konta ze sklepu, musi zostać wysłany z adresu e-mail przypisanego do usuwanego konta.

Wykorzystanie ciasteczek („cookies”)

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie oraz powiadomienie użytkowników o zmianach drogą mailową.

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.

Formularz kontaktowy

Napisz do nas jeżeli masz pytania, wątpliwości, albo chcesz podzielić się z nami uwagami na temat funkcjonowania sklepu. Możesz skorzystać z poniższego formularza.

12 + 12 =

kontakt

+48 604 679 304
info@zamszowykuferek.pl

otwarte

online >> 24h/7

wysyłki >> do godz. 16.00

Pin It on Pinterest

Share This
0